Haettu sivustolta 22.11.2024 Piparinen karpalo-valkosuklaapiirakka Piparinen karpalo-valkosuklaapiirakka Kokeilitko reseptiä? Anna oma arvosanasi. 1 arviota Anna arviosi Sulje näkymä Katsele kokkausnäkymässä hiivattomat leivonnaiset kasvisruokavalio (lakto-ovo) R
Ainekset annosta Pohja 1 pkt Myllyn Paras Laktoositon Piparitaikina Kananmunan valkuaista Täyte 300 g Valkosuklaata 2 ¼ dl Kermaa 3 Liivatelehteä Ripaus vaniljapulveria Kiille 2 dl Karpalomehua 2 kpl Liivatelehteä (punaista pastaväriä) Koristelu Karpaloita Granaattiomenan siemeniä Karhunvatukoita Pipareita Rosmariinin oksia Ohje POHJA: Sulata piparitaikina pakkauksen ohjeen mukaan Kauli taikina ohueksi ja painele voideltuun piirakkavuokaan Laita painoksi esim. keraamisia paistokuulia Paista 200 asteessa n. 10 min kunnes taikina on kypsä, mutta ei rapea Voitele huolellisesti valkuaisella heti uunista ottamisen jälkeen TÄYTE: Laita liivatteet likoamaan kylmään veteen Kuumenna kerma kattilassa, älä kuitenkaan anna kiehua. Nosta pois liedeltä Lisää liivatteet ja sekoita tasaiseksi Lisää valkosuklaa ja anna hautua kannen alla n. 5 min Sekoita massa tasaiseksi ja lisää vanilja KIILLE: Laita liivatteet likoamaan kylmään veteen Kuumenna kattilassa 1 dl mehua Lisää liivatelehdet Lisää loput mehusta ja halutessasi tippa pastaväriä Kaada jäähtynyt kiille piirakan päälle ja anna hyytyä KORISTELU: Koristele marjoilla, rosmariinin oksilla sekä pipareilla Resepti: Myllyn Paras Joululeivonnan SM-kisafinalisti 2022 Jenna Siikala
Kokeile myös näitä reseptejä Kuva Maailman paras omenapiiras Kuva Persikka-pistaasipiiras Kuva Luumu-mantelipiirakka Piirakat ja tortut: Katso kaikki reseptit
Kommentteja ja keskustelua CAPTCHA This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions. Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse. Näytä lisää kommentteja (-1)
Uusi Kana-pekonikastike pastan kanssa Uusi Tomaattinen jauhelihakeitto Omenainen uuniriisipuuro Marjainen uunipuuro
Kommentteja ja keskustelua