Taio ihanat herkkuleivonnaiset loppuvuoteen ja erilaisilla tuunauksilla toki muulloinkin. Kokeile täytteissä erilaisia paistonkestäviä marmeladeja ja makeisia, saat aina erimakuisen lopputuloksen.

Ainekset 10 annosta

1
dl
vaniljakreemijauhetta
3
dl
maitoa
1
dl
Pihlaja-marmeladia
Lisäksi:
1
kananmuna voiteluun

Ohje

  1. Ota Voitaikina sulamaan pakkauksen ohjeen mukaan.
  2. Sekoita sillä välin vaniljakreemijauhe ja maito ja sekoita tasaiseksi. Anna jähmettyä.
  3. Leikkaa taikinalevyt kahteen osaan ja nosta jokainen neljä kulmaa keskelle. Nipistä kiinni keskeltä.
  4. Riko kananmuna kulhoon ja voitele viinerit kananmunalla.
  5. Laita jokaisen viinerin keskelle teelusikallinen marmeladia ja iso lusikallinen vaniljakreemiä. Paista 225 asteessa noin 15 minuuttia tai kunnes ovat kauniin värisiä reunoilta.
  6. Voit halutessasi lisätä marmeladia vaniljakreemin päälle.
Resepti:
Hellapoliisi

Kommentteja ja keskustelua

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.