Taio ihanat herkkuleivonnaiset loppuvuoteen ja erilaisilla tuunauksilla toki muulloinkin. Kokeile täytteissä erilaisia paistonkestäviä marmeladeja ja makeisia, saat aina erimakuisen lopputuloksen.
Ota Voitaikina sulamaan noin puoli tuntia ennen kypsennystä ja levitä ne leivinpaperin päälle väljästi.
Sekoita sillä välin vaniljakreemijauhe ja maito ja sekoita tasaiseksi. Anna jähmettyä.
Leikkaa taikinalevyt kahteen osaan ja nosta jokainen neljä kulmaa keskelle. Nipistä kiinni keskeltä.
Riko kananmuna kulhoon ja voitele viinerit kananmunalla.
Laita jokaisen viinerin keskelle teelusikallinen Pihlaja-marmeladia ja iso lusikallinen vaniljakreemiä. Paista 200-225 asteessa noin 15 minuuttia tai kunnes ovat kauniin värisiä reunoilta.
Voit halutessasi lisätä marmeladia vaniljakreemin päälle.Jäähtyneinä viinerit ovat rapeita.
Kommentteja ja keskustelua