Kuutioi tomaatit noin 4 osaan ja murenna feta isohkoiksi paloiksi.
Leikkaa taikinalevyt kahtia neliöiksi.
Painele taikinaneliöt pienien uuninkestävien keraamisten (tai alumiinifolio) annos- tai piirasvuokien pohjalle ja reunoille. Tarvittaessa voit kaulia tai venyttää käsin neliöitä vähän isommiksi niin, että saat vuorattua kupit kokonaan. Valuta jokaisen taikinakupin pohjalle taikinan päälle noin 1 tl oliiviöljyä.
Murusta ja jaa fetajuusto karkeiksi paloiksi taikinakuppeihin. Levitä päälle tomaattikuutiot.
Ripottele päälle mausteet ja valuta loppu oliiviöljy annosten päälle.
Paista uunin alimmalla tasolla 15–20 minuuttia, kunnes paistoksiin tulee kaunis paistoväri. Paistoaikaan vaikuttaa kuppien koko ja materiaali.
Koristele annokset ennen tarjoilua halutessasi timjamilla. Tarjoile kuumina tai lämmitettyinä.
Kommentteja ja keskustelua