Kypsennä annos ateriarouhetta (2½ dl) pakkauksen lisuke-ohjeen mukaan imeyttäen neste rouheeseen.
Hienonna sipuli ja valkosipuli sekä pilko lehti- tai parsakaalit. Paista niitä isolla pannulla aurinkokuivattujen tomaattien öljyssä. Lisää pannulle pilkotut aurinkokuivatut tomaatit, maissit ja idut tai pavut sekä kasvisfondi, anna kiehahtaa. Lisää keitetty kaura-härkäpapurouhe, anna seoksen kuumentua, lisää joukkoon vielä tuorejuusto ja silppua mukaan tuoretta oreganoa.
Käytä täytteen kuorina paprikoita, halkaise ne pitkittäin, poista siemenet varovasti eli katso, että kuoret pysyvät ehjinä kuppeina.
Asettele paprikat reunalliseen, uuninkestävään vuokaan ja jaa täyte niiden sisään. Kuutioi halloumijuusto ja jaa kuutiot täytettyjen paprikoiden pinnalle. Paista 225-asteisen uunin keskitasolla noin 15 minuuttia niin, että juuston pinta ruskistuu.
Huippu hyvä! Kaurahärkäpapurouhetta ei vain löydy kaupoistani. Kaura-riisiä kyllä löytyy. Ei kiitos. Mahdollisuus, että kaura ja härkäpapu ovat kotimaisia!