Ainekset 4:lle annosta

1
punainen paprika
1
vihreä paprika
1
keltainen paprika
2-3
sipulia
(2-5
valkosipulinkynttä)
1-2
rkl
rypsiöljyä
1
pikkupurkki tomaattipyreetä
500
g
tomaattimurska tai paseerattua tomaattia
n.5
dl
kasvislientä (kuutiosta tai fondista)
1
prk
valkoisia papuja tomaattiliemessä
suolaa
mustapippuria myllystä
chiliä maun mukaan tuoreena tai jauheena
tuoreita yrttejä esim. basilikaa, persiljaa ja/tai oreganoa

Ohje

  1. Poista paprikoista kanta ja siemenet, kuori sipulit. Puolita sipulit ja viipaloi ne. Leikkaa paprikat suikaleiksi ja hienonna valkosipulit. Kuullota sipulit pehmeiksi öljyssä kattilassa, lisää paprikasuikaleet ja jatka kuullottamista hetken aikaa.

  2. Lisää tomaattipyree ja sekoittele hetki ennen tomaattimurskan ja kasvisliemen lisäystä. Kuumenna kiehuvaksi ja mausta chilillä. Keitä hetken aikaa ennen Raketti Spagetin ja papujen (liemineen) lisäämistä. Keitä kunnes spagetti on kypsää (6 min), lisää suola ja mustapippuria maun mukaan ja tarkista maku. Ripottele joukkoon lopuksi silputtuja tuoreita yrttejä.

Resepti:
Kati Nappa

Kommentteja ja keskustelua

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.