Ainekset uunipellillinen annosta

Pannukakku:
8
dl
kermamaitoa tai laktoositonta maitojuomaa
4
munaa
1
tl
suolaa
Mehukiisseli:
2-3
dl
vahvaa mehua
7-8
dl
vettä
n.1
dl
sokeria
2
dl
vettä

Ohje

  1. Valmista pannukakku. Sekoita kaikki ainekset ja anna turvota vähintään ½ tuntia. Kaada pannukakkutaikina voidellulle leivinpaperille reunalliselle uunipellille. Paista 200-asteisessa uunissa puolisen tuntia kypsäksi. Tarjoile kiisselin tai puolukkasurvoksen kanssa.

  2. Valmista kiisseli seuraavasti. Kiehauta mehu, vesi ja sokeri kattilassa. Sekoita tattarijauhot kylmään veteen hyvin ja lisää tämä suurus vispaten kiehuvaan mehuun. Anna kiehua hiljalleen n. 3 min. Maukas kiisseli on valmista nautittavaksi.

Resepti:
Arja Elina Laine, Myllyn Paras

Kommentteja ja keskustelua

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.