Ainekset noin 20 kpl annosta

3
kananmunaa
4
dl
appelsiinituoremehua
1
dl
kivennäisvettä
1
tl
leivinjauhetta
½
tl
suolaa
1
tl
vaniljasokeria
2
rkl
sokeria
50-100
g
pullomargariinia, voisulaa tai kermaa

Ohje

  1. Vatkaa munien rakenne rikki, lisää mehu ja kivennäisvesi. Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää seos hyvin sekoittaen liemeen. Lisää rasva tai kerma. Anna taikinan turvota vähintään puoli tuntia.

  2. Paista taikina vohvelipannulla. Tarjoile kuumina mansikoiden tai mansikkahillon ja vaahdotetun vaniljakastikkeen tai kermavaahdon kera.

VINKKI: Helpolla pääset, kun teet vohvelit valmiista Myllyn Paras Lettu- ja vohvelijauhosta (maidoton ja kanamunaton) appelsiinituoremehuun. Voit tehdä vohvelit myös ilman lisärasvaa käyttämällä rasvan tilalla 1 dl mehua tai kevyt kookosmaitoa.

Resepti:
Arja Elina Laine, Myllyn Paras

Kommentteja ja keskustelua

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.