Haettu sivustolta 21.11.2024 Pähkinäiset lanttusämpylät Pähkinäiset lanttusämpylät Kokeilitko reseptiä? Anna oma arvosanasi. 7 arviota Anna arviosi 3 kommenttia Sulje näkymä Katsele kokkausnäkymässä Valmisteluaika 15 min Kokonaisaika 1 h 25 min ei valkoista sokeria kananmunaton kasvisruokavalio (lakto-ovo) laktoositon maidoton vegaaninen R
Ainekset noin 15-20 kpl annosta 40 g hiivaa 5 dl rasvatonta maitoa tai vettä 1½ tl suolaa 2 rkl tummaa ruokosokeria 1 tl meiramia 0,75 dl rypsiöljyä 2 dl Myllyn Paras Graham Täysjyvävehnäjauhoja 3 dl hienoksi raastettua lanttua 1 dl hasselpähkinärouhetta n.10 dl Myllyn Paras Hiivaleipävehnäjauhoja Ohje Liuota hiiva haaleaan maitoon tai veteen. Lisää mausteet ja öljy. Vatkaa joukkoon grahamvehnäjauhot ja lisää lantturaaste ja pähkinärouhe. Alusta joukkoon hiivaleipävehnäjauhot ja anna taikinan kohota lämpimässä, vedottomassa paikassa liinalla peitettynä. Leivo taikina sämpylöiksi. Kohota leivinpaperin päällä pellillä. Paista 225-asteisessa uunissa noin 15 minuuttia. Tarjoa lämpiminä keiton kanssa. Resepti: Sari Nieminen, Kausala. Iltalehden Kotikokki -kilpailun parhaimmistoa.
Kokeile myös näitä reseptejä Kuva Lantturuudut Kuva Patajuuresleipä Kuva Omena-porkkanasämpylät Leivät ja sämpylät: Katso kaikki reseptit
Kommentteja ja keskustelua CAPTCHA This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions. Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse. Anonymous kirjoitti 26.2.2018 - 17:46 Taikinasta tuli todella löysää. Vastaa Anonymous kirjoitti 26.2.2018 - 17:04 Miksi joka reseptiin laitetaan pähkinää? Muutenkin voi tehdä. Kaikki ei voi käyttää. Vastaa Kuluttajaneuvonta kirjoitti 27.2.2018 - 08:27 In reply to Miksi joka reseptiin by Anonymous (not verified) Pähkinärouheen voi jättää taikinasta kokonaan pois mikäli ne eivät sovellu ruokavalioon. Reseptisivustolta löytyy myös runsaasti sämpyläreseptejä, joissa ei ole käytetty pähkinöitä. Terveisin, Kuluttajaneuvonta Vastaa Näytä lisää kommentteja (3)
Anonymous kirjoitti 26.2.2018 - 17:04 Miksi joka reseptiin laitetaan pähkinää? Muutenkin voi tehdä. Kaikki ei voi käyttää. Vastaa
Kuluttajaneuvonta kirjoitti 27.2.2018 - 08:27 In reply to Miksi joka reseptiin by Anonymous (not verified) Pähkinärouheen voi jättää taikinasta kokonaan pois mikäli ne eivät sovellu ruokavalioon. Reseptisivustolta löytyy myös runsaasti sämpyläreseptejä, joissa ei ole käytetty pähkinöitä. Terveisin, Kuluttajaneuvonta Vastaa
Uusi Kana-pekonikastike pastan kanssa Uusi Tomaattinen jauhelihakeitto Omenainen uuniriisipuuro Marjainen uunipuuro