Joulun aikaan on hyvä pitää huolta, että pakastin on ladattu täyteen lehtevää, mehevää ja rapeaa Myllyn Paras Torttutaikinaa – ihan vaan siltä varalta, että akuutti herkkuhimo iskee. Tänä jouluna ei kuitenkaan tyydytä vain luumuhillolla täytettyyn tähtitorttuun vaan leivotaan Annin uunissa ohjeella veden kielelle nostavia kukkatorttuja päärynällä ja sinihomejuustolla. Nämä suolaiset joulutorttukukat ovat täydellinen tarjottava vaikkapa pikkujouluihin, iltapalaksi tai joulun välipäivien suupalaksi. Kuuman glögin kanssa tietenkin!
Myllyn Paras Torttutaikina on leivottu kasvipohjaisella margariinilla ilman kananmunia, joten se sopii täydellisesti myös vegaaniseen ruokavalioon. Lehtevät taikinalevyt ovat sulatusta vaille valmiita leivontaan, jotta voit nauttia vaivattomasti ja nopeasti itse tehtyjä herkkuja niin makeaan kuin suolaiseen nälkään.
Jos etsit uutta täytettä torttuusi, tämä Annin resepti on kuin tehty sinulle! Ota ohje testiin alta.
Kommentteja ja keskustelua