Pikkujouluaika on käsillä ja viilenevät illat houkuttavat glögin ja pikkusuolaisten äärelle. Myllyn Paras Torttutaikinalevyistä valmistat nopeasti herkulliset suolaiset tarjottavat erilaisia täytteitä vaihtamalla. Pimeään aikaan sopivat erilaiset juustot ja mukavan makea viikuna.

Sujauta täytteeksi vuohenjuustoa ja viikunaa, tämä yhdistelmä on tyylikäs ja maistuva.

Ainekset 20-30 kpl annosta

Täyte:
200-250
g
vuohenjuustoa
2-3
tuoretta viikunaa
Voiteluun:
1-2
kananmunaa

Ohje

 

  1. Ota torttutaikinalevyt sulamaan ja levitä ne leivontalaudalle vieretysten.
  2. Ota sulaneista levyistä pyöreällä muotilla tai juomalasilla ympyröitä. Nosta ne leivinpaperilla vuoratulle uunipellille.
  3. Laita ympyrän toiselle puolelle nokare vuohenjuustoa ja lohko viikunaa.
  4. Kaulitse ylijääneistä taikinapaloista levy ja ota lisää kuvioita.
  5. Käännä tortut puolikuun muotoon ja painele reunat sormilla kiinni.
  6. Voitele tortut kananmunalla ja paista 200-225 -asteessa uunin keskiritilätasolla noin 15 minuuttia.
  7. Tarjoa hieman lämpiminä.
  8. Säilytä jääkaapissa.
Resepti:
Hellapoliisi

Kommentteja ja keskustelua

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.