Nyt leivotaan överisuklaiset lehtitaikinaleivonnaiset! Vain muutama raaka-aine ja huh mitä herkkua! Kokeile! Nappaa kaupan pakastealtaasta palmuöljytön lehtitaikina levyinä, sulata ja käännä sisään suosikkisuklaata. Paista ja nauti!

Ainekset 5 annosta

Mignon suklaamunia TAI 2 Kismet-suklaapatukkaa TAI 3-5 Suffeli-patukkaa
Voiteluun:
1
kananmuna
raesokeria

Ohje

  1. Ota lehtitaikinalevyt sulamaan huoneenlämpöön vieretysten.
  2. Kuori ja halkaise Mignon suklaamunat puolikkaiksi. Voit halutessasi käyttää myös Kismet -suklaata tai Suffeli -patukoita.
  3. Laita suklaa keskelle lehtitaikinalevyä ja käännä taikina suklaan yli siten, että saumakohta jää alle.
  4. Laita leivonnaiset leivinpaperilla vuoratulle uunipellille.
  5. Voitele kananmunalla ja ripottele päälle raesokeria.
  6. Paista 225 asteessa noin 15 minuuttia.
  7. Vinkki! Sulata halutessasi Mignon suklaata lautasella puolen minuutin erissä välillä sekoitellen, kunnes suklaa on sulanut. Valuta suklaata leivonnaisten päälle.
  8. Tarjoa!
Resepti:
Hellapoliisi

Kommentteja ja keskustelua

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.