Kuullota silputtu sipuli öljy-voiseoksessa, lisää suurimot ja currytahna. Anna suurimoiden kuullottua hetken koko ajan sekoittaen. Lisää vesi ja fondi. Anna kiehahtaa ja kypsyä miedolla lämmöllä välillä sekoittaen 35 min.
Lisää kuutioidut aurinkokuivatut tomaatit ja sitruunamehu. Anna hetki jäähtyä ja lisää persiljasilppu, parmesaanijuustoraaste ja ranskankerma.
Jaa lisäke muotteihin, annosvuokiin tai mukeihin jäähtymään ja anna olla jääkaapissa, vaikka yön ylikin. Kumoa ennen tarjoilua uuninkestäville tarjoilulautasille ja lämmitä uunissa tai mikrossa.
Tarjoile timbaalit esim. lammas- tai kanaruoan kanssa. Tämä tapa sopii varsinkin juhliin/vieraille. Toki voit tarjoilla ruoan heti valmistuttua ohrattona.
Resepti:
Arja Elina Laine, Myllyn Paras
Katso videovinkit
Voidaksesi katsoa videon, sinun pitää ensin hyväksyä kohdistamisevästeet. Siirry ja hyväksy "Kohdistamisevästeet".