Fenkolista kana-riisiohraa -reseptissä mausteet tuovat makua ruokaan, inkiväärin määrää voi säätää ruokailijoiden tottumusten mukaan.
Tarjoile ruoka heti sellaisenaan ohrattona arkena tai juhlissa vieraille. Voit myös tehdä ruoan ennakkoon; kaada se rengasvuokaan jäähtymään ja anna olla jääkaapissa. Kumoa ennen tarjoilua uunin kestävään vuokaan ja lämmitä ruoka uunissa tai mikrossa.
Rengasmallisen risoton keskuksen voi täyttää/koristella näyttävästi esim. salaatinlehdillä, minitomaateilla tai kauniisti leikatuilla hedelmäpaloilla.
Katso video ohjeen alta, miten tämä herkullinen ruoka valmistetaan.
mango- tai aprikoosimehua (tai säilyketölkin lientä)
1
rkl
kanafondia tai kanaliemikuutio
1
fenkoli
n.300
g
mangoa tai aprikoosia (tuore tai säilyke)
Ohje
Kuullota broilerit ja sipulit öljyssä, lisää Riisi + Ohra ja mausteet. Anna suurimoiden kuullottua hetken koko ajan sekoittaen. Lisää vesi, mehu ja kanaliemivalmiste.
Anna kiehahtaa ja kypsyä miedolla lämmöllä välillä sekoittaen 15 min. Lisää kuutioitu fenkoli ja anna kypsyä vielä 5 min. Lisää lopuksi hedelmäkuutiot.
Resepti:
Arja Elina Laine, Myllyn Paras
Katso videovinkit
Voidaksesi katsoa videon, sinun pitää ensin hyväksyä kohdistamisevästeet. Siirry ja hyväksy "Kohdistamisevästeet".
Kommentteja ja keskustelua