Ohrarieska
![Ohrarieska](/sites/default/files/images/Ohrarieska.jpg)
Sekoita ainekset nopeasti taikinaksi ja taputtele jauhotuin käsin tai kauli välittömästi 2-3 mm:n paksuisiksi rieskoiksi. Annoksesta tulee esim. 6 kpl 12 cm pyöreää rieskaa tai 2 uunipellin kokoista isoa.
Pistele ja paista kuumassa leivinuunissa tai 250-300-asteisen sähköuunin keskitasolla n. 10-15 min. Rieskaan syntyy paras mahdollinen rakenne, kun taikina on mahdollisimman kylmä ja uuni mahdollisimman kuuma, jolloin kylmän ja kuuman äkillinen ero muodostaa vesihöyryä, mikä kohottaa rieskaa ja tekee siitä murean.
VINKKI: Vaihda 2 rkl ohrajauhoja Myllyn Paras Rikottu Esikypsennetty Ohrasuurimoihin, saat rieskoihin vähän karkeutta.
In reply to Kerrankin oikea rieskaresepti by Anonymous (not verified)
In reply to Muistan, että pikkusen hiivaa by Anonymous (not verified)
In reply to Voiko tehdä hellalla by Anonymous (not verified)
In reply to Lapin selkosilla, Kemihaaran by Anonymous (not verified)
In reply to Onko sama lämpö ja paistoaika by Anonymous (not verified)
In reply to Miksi näissä ohjeissa by Anonymous (not verified)