Tortillat ovat maistuvaa vaihtelua ruokailuun. Tortillojen sisään voi kätkeä monenlaisia maistuvia herkkuja.

Tässä kuvan versiossa on käytetty broilerin fileesuikaleita ja kidneypapuja.

Valitse salsakastikkeen vahvuus mieltymystesi mukaan: kastikkeissa on 3 eri vahvuutta: mieto/mild, keskivahva/medium tai vahva/hot.

 

Ainekset 4:lle 2 kpl tortillaa annosta

Tortillat:
1
pkt
tortilloja (8 kpl)
Kanatäyte:
1
rkl
öljyä tai margariinia
2
sipulia (kesäsipulit varsineen)
n. 400
g
broilerinfileesuikaleita tmv.
½
tl
inkivääriä
1
tl
juustokuminaa
1
tl
rouhittua mustapippuria
1
tl
paprikajauhetta
1
tlk
(n. 230 g) salsakastiketta
1
tlk
GoGreen kidneypapuja tai oliiveja n. 230-380 g tai maissia 200 g
200
g
makeita pieniä erivärisiä paprikoita
1
dl
tuoretta basilikaa

Ohje

  1. Paista silputtu sipuli ja broilerinsuikaleet paistinpannulla öljyssä. Mausta seos mieleiseksi.
  2. Lisää muut ohjeen aineet pannulle. Kypsennä 5–10 minuuttia sekoitellen niin, että broileri on kypsää ja neste on haihtunut. Silppua lopuksi joukkoon tuoretta basilikaa.
  3. Jaa täyte tortillojen keskelle, kääri taskuksi ja aseta tarjolle sellaisenaan tai paperikääreeseen. Tarjoile heti kuumana.

Vinkki: Samaan tapaan voit valmistaa perinteisen lihatäytteen naudanlihasuikaleista tai kasvisvaihtoehdon härkiksestä, nyhtökaurasta tai soijasuikaleista.

Resepti:
Arja Elina Laine, Myllyn Paras

Tee itse omat tortillat

Voit myös itse leipoa tortillat, katso kaksi reseptiämme:
Vehnätortillat durumvehnäjauhosta
Kauraisat tortillat vehnäjauhosta, maissitärkkelyksestä ja kaurajauhoista

Kommentteja ja keskustelua

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.