Ainekset 4:lle annosta

2-3
valkosipulinkynttä
2
viipaletta tuoretta inkivääriä
n.50
g
pala selleriä tai palsternakkaa
1
omena
2
rkl
öljyä
10
nakkia
1
tlk
tomaattimurskaa
3
rkl
chiliketsuppia tai tavallista ketsuppia+chiliä/cayennepippuria
suolaa
mustapippuria
2-3
rkl
ruokakermaa
Lisäkkeeksi:

Ohje

  1. Suikaloi tai raasta karkeaksi valkosipulit, inkivääri, selleri tai palsternakka ja omena. Kuullota niitä hetki paistokasarissa tai pannulla. Lisää paloitellut nakit ja pyörittele hetken aikaa pannussa.

  2. Kaada joukkoon tomaattimurska sekä mausta chiliketsupilla. Anna hautua 10-15 minuuttia. Tarkista maku ja lisää tarvittaessa vähän suolaa, pippuria ja/tai chiliä. Pyöristä maut kermatilkalla ja kuumenna vielä kiehuvaksi.

  3. Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan. Kiehauta lisäkkeeksi myös pussillinen pakastepapuja.

Resepti:
Kati Nappa

Kommentteja ja keskustelua

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.