Haettu sivustolta 21.11.2024
Tällä reseptillä Perinneruokaa prkl -blogin Mika osallistui mustikkapiirakkapäivän kilpailuun vuonna 2017.
Ainekset 2 annosta
4
rkl
vaniljatuorejuustoa
4
dl
mustikoita
mintun lehtiä
Valkosuklaamuruseos:
60
g
valkosuklaata
20
g
voita
Ohje
- Jaa piirakkataikina kahteen osaan ja kaulitse ne ohuiksi pizzapohjiksi kahdelle pellille leivinpaperin päälle. Paista pohjaa 225 asteisessa uunissa 6-8 minuuttia.
- Valmista valkosuklaamuruseos. Sekoittamalla keskenään kaurahiutaleet, vehnäjauhot ja hienonnettu valkosuklaa. Lisää lopuksi voi ja sekoita tasaiseksi massaksi.
- Lusikoi esipaistetun pohjan päälle 2 rkl tuorejuustoa ja levitä tasaiseksi. Ripottele päälle puolet mustikoista ja valkosuklaamuruseoksesta.
- Paista mustikkapizzaa 8-10 minuuttia ja anna jäähtyä. Koristele halutessasi mintun lehdillä.
Resepti:
Mika Rampa, Perinneruokaa prkl
Ajankohtaista ja puheenaiheita
R
R
Kommentteja ja keskustelua