Ainekset 10 kpl annosta

munaa
roseepippuria tai pinjansiemeniä
Täyte:
150
g
tuorejuustoa, esim. aurinkokuivattu tomaatti
200
g
mozzarellaa
4
tomaattia
15
cm
purjosipulia
mustapippuria
1
rku
tuoretta basilikaa

Ohje

  1. Valmista ensiksi voitaikinataskut: Kauli jokainen voitaikinalevy puolet ohuemmaksi, ja leikkaa ne kahtia. Näin saat 10 kpl noin 10 x 15 cm:n kokoisia taikinalevyjä. Pistele syntyneet taikinalevyt haarukalla tiheästi ja paina kevyesti taikinalevyn keskelle taitosviiva leipäveitsen tylsällä reunalla. Taita taikinalevy kaksinkerroin niin, että taitosviiva jää taskun sisäpuolelle. Voitele taskut munalla ja ripottele halutessasi pinnalle koristeeksi roseepippuria tai pinjansiemeniä.
  2. Paista taskuja 225-asteisen uunin toiseksi alimmalla tasolla n. 15 min. Raota taskuja auki varovasti heti kuumina. Anna jäähtyä hetki (n. 5 min) ennen täyttämistä.
  3. Täyte: Viipaloi mozzarella, tomaatit ja purjo. Levitä tuorejuustoa voitaikinataskujen pohjalle ja asettele päälle eri viipaleita vuorotellen. Rouhi päälle mustapippuria ja taita kansi takaisin päälle. Koristele basilikalla.
Resepti:
Arja Elina Laine, Myllyn Paras

Kommentteja ja keskustelua

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.