Ainekset 5-6:lle annosta

Kastike:
2
rkl
voita
2
dl
kermaa
2-3
dl
maitoa
½
tl
suolaa
1
tl
mustapippuria hienonnettuna
Lisäksi:
n.200
g
katkarapuja
150-200
g
tonnikalaa vedessä
(n.150
g
simpukoita vedessä)
n.150
g
juustoraastetta (emmental)

Ohje

  1. Tee ohjeen mukainen paksuhko valkokastike ja lisää joukkoon katkaravut, tonnikala ja simpukat. Kiehauta kastike ja mausta makusi mukaan suolalla ja mustapippurilla. Kastikkeen tulee olla melko sakeaa.
  2. Keitä Raketti Spagetti pakkauksen ohjeen mukaisesti kattilassa. Huuhdo ja valuta lävikössä. Annostele spagetti syviin uunin kestäviin lautasiin tai uunivuokaan ja lisää kastike päälle vähän painellen sitä spagetin sekaan.
  3. Ripottele pinnalle juustoraastetta. Kuorruta 250-asteisen uunin toiseksi ylimmällä tasolla, kunnes kuorrutuksen väri on kullankeltainen. Kuorrutuksen voi tehdä myös ruskistavassa mikroaaltouunissa.
Resepti:
M. Helena Kajander, Helsinki, Paras pastaohje -kilpailun satoa.

Kommentteja ja keskustelua

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.