Myllyn Paras Pikku Simpukkapastaa ja tonnikalaa käyttäen herkullinen ruoka valmistuu nopeasti. Kastike valmistetaan samaan aikaan pastan kypsyessä. 

Ainekset 4:lle annosta

Pasta:
vettä, suolaa
Kastike:
2
rkl
öljyä
1
sipuli
150
g
sellerin vartta tai parsakaalia
2
dl
paseerattua tomaattia (200 g)
n. ½
tl
chilirouhetta
n. ½
tl
rouhittua mustapippuria
1
tl
sokeria
1
rkl
äyriäis- tai kalafondia
2
dl
kermaa
2
tlk
tonnikalaa öljyssä
2
rkl
tuoretta timjamisilppua
(200
g
katkarapuja)
Lisäksi:
(parmesaani)juustoraastetta

Ohje

  1. Laita vesi kiehumaan ja lisää pastat kiehuvaan veteen. Keitä noin 9 minuuttia. Valuta kypsästä pastasta vesi pois.
  2. Aloita kastikkeen teko samalla kun pasta kiehuu. Kuori ja hienonna sipuli ja kuullota öljyssä pannulla. Huuhtele ja viipaloi selleri tai parsakaali, lisää pannulle. Lisää paseerattu tomaatti, mausteet ja fondi. Anna kiehahtaa noin 5 minuuttia. Lisää kerma.
  3. Sekoita joukkoon tonnikala (ja katkaravut) sekä timjami. Anna kuumentua ja sekoita valutettu pasta kastikkeen joukkoon. Ripottele pinnalle juustoraastetta ja tarjoa heti.
Resepti:
Arja Elina Laine, Myllyn Paras

Kommentteja ja keskustelua

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.