Haettu sivustolta 22.11.2024
Savukalasta ja pastasta valmistat kätevästi ruokaa.
Keltainen Sydän Makaroni on runsaskuituista eli se sisältää yli 6 g kuitua 100 grammassa ja kurkuman ansiosta tämä tumma makaroni on kauniin keltaista.
Vihanneksilla, esim. paprikoilla, saat lisää raikasta väriä ruokaan.
Ainekset 3-4:lle annosta
1
rkl
öljyä
2-3
sipulia renkaina
(4-6
valkosipulinkynttä hienonnettuna)
2
porkkanaa ohuina viipaleina
1
tl
kalafondia
1
tl
currya tai currytahnaa
1
tl
viherpippuria
(1
tl
juustokuminaa eli jeeraa)
2½
dl
kevytruokakermaa
1
punainen paprika suikaleina
1
tl
rakuunaa
300
g
savusiikaa tai muuta savukalaa perattuna
Lisäksi:
Ohje
- Kuullota sipulit ja porkkanat pannulla ja lisää muita aineksia pannulle ohjeen järjestyksessä, anna kiehahtaa ja kypsyä sen ajan kun keität makaronit kypsäksi.
- Lisää paprika, rakuuna ja savukala vasta ihan lopussa kuumentumaan. Voit sekoittaa kastikkeen juuri keitettyjen ja valutettujen Keltainen Sydän Makaronien joukkoon tai tarjoilla kastikkeen ja makaronit erikseen.
VINKKI: Savukalan voi vaihtaa esim. savunmakuisiin leikkeleisiin.
Resepti:
Arja Elina Laine, Myllyn Paras
Reseptissä mukana
Kokeile myös näitä reseptejä
Ajankohtaista ja puheenaiheita
R
R
Kommentteja ja keskustelua