Liuota hiiva kädenlämpöiseen veteen. Lisää suola, öljy ja pitsajauhot. Vispaa sitkoa taikinaan. Lisää ruisjauhot ja alusta taikina tasaiseksi ja anna sen kohota kaksinkertaiseksi.
Kauli taikinasta kaksi isoa uunipellille mahtuvaa pyöreää tai 4 pienempää (n. 20 cm) pitsapohjaa. Kohota pohjat. Ripottele päälle täytteet. Paista 250-asteisen uunin keskitasolla kypsäksi 10–15 min.
Resepti:
Arja Elina Laine, Myllyn Paras
Katso videovinkit
Voidaksesi katsoa videon, sinun pitää ensin hyväksyä kohdistamisevästeet. Siirry ja hyväksy "Kohdistamisevästeet".
Paras pizzapohja, jonka olen tehnyt! Kaulin todella ohueksi. Päälle laitoin tomaattia, juustoa, vuohenjuustoa ja graavilohta. Oregano ja rucola tarjottaessa.