Haettu sivustolta 22.11.2024 Meksikolainen papu-tomaattisalsa Meksikolainen papu-tomaattisalsa Kokeilitko reseptiä? Anna oma arvosanasi. 1 arviota Anna arviosi Sulje näkymä Katsele kokkausnäkymässä Valmisteluaika 15 min Kokonaisaika 15 min laktoositon R
Tämä resepti on osa jauheliha-kauppakassiamme. Lue lisää ja katso kaikki teeman reseptit tästä linkistä. Ainekset 1-2 annosta annosta 1 sipuli pala lanttua 1 porkkana 2 tl öljyä 150 g jauhelihaa suolaa, rouhittua mustapippuria n. ½ dl vahvaa chilikastiketta 200-250 g tomaattimurskaa 150-200 g GoGreen papuja Tarjoiluun: pari kourallista nachoja 2 rkl silputtua persiljaa 50 g ranskankermaa Ohje Halkaise sipuli, poista kuoret ja viipaloi puolikkaat. Kuutioi kuoritut juurekset. Kuumenna öljy pannussa, ruskista jauheliha rouheaksi muruksi yhdessä sipuliviipaleiden ja juureskuutioiden kanssa. Mausta suolalla ja mustapippurilla. Lisää chilikastike ja tomaattimurska, hauduta pari minuuttia. Lisää pavut ja kuumenna. Nauti nachojen, persiljan ja ranskankerman kanssa. Resepti: Midi Vuorela, Myllyn Paras
Kokeile myös näitä reseptejä Kuva Paistettu Thai-riisi eli Thai Fried Rice Kuva Jauheliha-tomaattikasari Kuva Valkosipulinen nakkiwokki Wokit ja kasarit: Katso kaikki reseptit
Kommentteja ja keskustelua CAPTCHA This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions. Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse. Näytä lisää kommentteja (-1)
Uusi Kana-pekonikastike pastan kanssa Uusi Tomaattinen jauhelihakeitto Omenainen uuniriisipuuro Marjainen uunipuuro
Kommentteja ja keskustelua