Lisää keittoon kuitupitoista pastaa, esim. Täysjyvä Raketti Spagettia ja näin nälkä pysyy pitkään poissa ilman että väsähdät.

Keiton jälkeen ei ole niin raskas olo kuin raskaan kastike-pihviaterian jälkeen.

Jos keitto on liian sakeaa, lisää vähän vettä ja kuumenna nopeasti uudelleen.

Ainekset 4:lle annosta

1
l
vettä
1-2
rasvatonta kasvisliemikuutiota tai -jauhetta
1
sipulinippu (varsineen, kun on saatavilla)
2
porkkanaa
1
fenkoli
2
paprikaa suikaleina (n. 200 g)
½
tl
mineraali-yrttisuolaa
tl
jeeraa eli juustokuminaa)
silputtua tuoretta yrttiä, esim. basilikaa

Ohje

  1. Kuumenna vesi kiehuvaksi ja mausta se liemikuutiolla. Suikaloi kuoritut sipulit ja porkkanat sekä fenkoli ja lisää ne liemeen. Kypsennä 10 min ja lisää pasta. Keitä n. 6 minuuttia.
  2. Lisää lopuksi paprikasuikaleet ja mausta, tarkista maku. Jos keitto on liian sakeaa, lisää vähän vettä. Sekoita joukkoon silputtua yrttiä ennen tarjoilua.
Resepti:
Arja Elina Laine, Myllyn Paras

Kommentteja ja keskustelua

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.