Myllyn Paras on tuonut markkinoille Karamellilettujauho -seoksen. Seos on mainio pakkaus kesäaikaan vaikka mökille, asuntovaunulle tai veneelle. Riittää että lisäät joukkoon nesteen ja halutessasi kananmunan. Tuote on itsessään maidoton ja kananmunaton. Voit valmistaa seoksen valmiiksi juomapulloon ja ottaa mukaan nuotiolle, mutta käytä silloin nesteenä vettä ja jätä kanamuna pois taikinasta. Pullosta seos on helppo annostella pannulle ja paistaa herkullisiksi räiskäleiksi tai pikkuletuiksi.

Ainekset noin 30 pientä annosta

6
dl
maitoa tai vettä
(1 kananmuna)
Paistamiseen:
voita tai margariinia
Pinnalle:
n.2
dl
lemon curd -sitruunalevitettä
3
dl
mustikoita tai pensasmustikoita
3
dl
vadelmia
½
dl
tuoretta basilikaa tai minttua

Ohje

 

  1. Laita kulhoon karamellilettujauhot.
  2. Lisää maito tai vesi ja halutessasi kananmuna. Sekoita ja anna taikinan turvota mielellään 30 minuuttia.
  3. Paista voissa tai margariinissa kuumalla pannulla letuiksi.
  4. Laita jokaisen letun päälle teelusikallinen sitruunalevitettä, marjoja ja hienonnettua basilikaa.
  5. Tarjoa heti!

 

 

Resepti:
Hellapoliisi

Kommentteja ja keskustelua

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.