• Raparperi tuo vaihtelua puuroaamiaiseen tai -iltapalaan.
  • Kuori ja keitä raparperit pehmeiksi.
  • Tee puuro kauramannasuurimoista, näin syntyy maukas ja pehmeärakenteinen puuro.

Ainekset 4:lle annosta

1
l
vettä
½
l
paloiteltua raparperia
n.1
dl
sokeria
½
l
survottuja mansikoita

Ohje

  1. Kuumenna vesi kiehuvaksi ja lisää joukkoon kuoritut raparperipalat. Keitä viitisen minuuttia ja vispilöi joukkoon kauramannasuurimot. Jos käytät tavallisia mannasuurimoita, niitä riittää 2 dl.
  2. Hauduta n. 10 minuuttia välillä sekoittaen, ettei puuro pala pohjaan. Mausta sokerilla ja anna puuron jäähtyä hetki. Lisää lopuksi joukkoon mansikkasurvos. Tarjoa esimerkiksi maidon kera.
Resepti:
Arja Elina Laine, Myllyn Paras

Kommentteja ja keskustelua

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.