Kevät ja pääsiäisen aika on rahkapiirakoiden kulta-aikaa. Keväällä värit ruoassa ja leivonnaisissa tuovat iloa lisääntyvän valon kanssa. Mangorahkapiirakka on herkullinen ja helppotekoinen leivonnainen. Nappaa Myllyn Paras makeaan leivontaan tarkoitettu piirakkataikina kaupan pakastealtaasta. Tämän helpompaa ei herkkujen valmistus voi olla!

Ainekset 8 annosta

200
g
maitorahkaa
2
dl
mangososetta
3
kananmunaa
½-¾
dl
sokeria
1-2
tl
vaniljasokeria
Koristeluun:
muutama marenki
syötävä kukka

Ohje

  1. Ota piirakkataikina sulamaan huoneenlämpöön 30-60 minuuttia ennen piirakan paistamista.
  2. Painele piirakkataikina pyöreän halkaisijaltaan 24-26 cm piirakkavuoan pohjalle ja reunoille.
  3. Esipaista 225 asteessa 10-15 minuuttia.
  4. Sekoita maitorahka, mangosose, kananmunat, sokeri ja vaniljasokeri keskenään.
  5. Kaada seos esipaistetun pohjan päälle ja kypsennä vielä noin 30 minuuttia 200 asteessa, kunnes pinta on hyytynyt.
  6. Koristele murustetuilla marengeilla ja syötävällä kukalla.
  7. Tarjoa jäähtyneenä.
Resepti:
Hellapoliisi

Kommentteja ja keskustelua

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.