Ainekset noin 3:lle annosta

1
tlk
tomaattimurskaa
3-4
valkosipulinkynttä
1
tl
timjamia
½
tl
oreganoa
1
tl
basilikaa
1
tl
persiljaa
½
tl
mustapippuria
½-1
tl
suolaa
1-2
tlk
tonnikalaa öljyssä (n. 200-300 g)
(n.100
g
pakastekatkarapuja)
parmesaanijuustoraastetta
tuoretta basilikaa

Ohje

  1. Kuumenna pannulla tomaattimurskassa mausteita. Lisää hienonnettu tonnikala ja halutessasi katkaravut ja anna niiden kuumentua.

  2. Tarjoa keitetyn pastan kanssa ja ripottele halutessasi pinnalle parmesaanijuustoraastetta ja tuoretta basilikaa.

Resepti:
Arja Elina Laine, Myllyn Paras

Kommentteja ja keskustelua

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.