Ainekset 10:lle annosta

n.20
cm
purjoa (200 g)
2
sipulia (200 g)
3-4
porkkanaa suikaleina (700 g)
½
dl
kylmäpuristettua rypsiöljyä
dl
vettä
3
rkl
perunajauhoja
1
rkl
kasvisliemijauhetta
2
dl
kermaa (200 g)
1-2
tl
suolaa
1
tl
kuivattua rakuunaa
tuoreita tai kuivattuja yrttejä

Ohje

  1. Freesaa hienonnettu sipuli ja purjosipuli öljyssä. Lisää porkkanasuikaleet, vesi, kasvisliemijauhe ja perunajauho. Hauduta hetki ja lisää kerma. Mausta ja tarkista maku.

  2. Keitä lisäkkeeksi Luomu Makaronia 8 min ajan ja koristele annos tuoreilla yrteillä.

Resepti:
Arja Elina Laine, Myllyn Paras

Kommentteja ja keskustelua

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.