Ainekset 3 kpl annosta

1
l
piimää
75
g
hiivaa
tl
suolaa
2
dl
siirappia
3
dl
vehnäleseitä
3
dl
Tuoppi-maltaita

Ohje

  1. Liuota hiiva kädenlämpimään piimään. Lisää loput ainekset ja sekoita vähitellen mukaan vehnäjauhot. Taikina saa olla aika löysä.

  2. Kaada taikina kolmeen voideltuun vuokaan. Taikinan annetaan nousta n. 1-1½ tuntia.

  3. Paista leivät 175 asteessa 45 min.

  4. Kumoa leivät ja paista pohja ylöspäin vielä 15 min. Leivät säilyvät pitkään jääkaapissa.

Resepti:
Linda Järvinen

Kommentteja ja keskustelua

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.