Haettu sivustolta 22.11.2024 Linda Järvisen Närpiön mallaslimppu Linda Järvisen Närpiön mallaslimppu Kokeilitko reseptiä? Anna oma arvosanasi. 2 arviota Anna arviosi Sulje näkymä Katsele kokkausnäkymässä Valmisteluaika 15 min Kokonaisaika 2 h 15 min kasvisruokavalio (lakto-ovo) laktoositon R
Ainekset 3 kpl annosta 1 l piimää 75 g hiivaa 1½ tl suolaa 2 dl siirappia 3 dl vehnäleseitä 3 dl Myllyn Paras Ruisjauhoja 3 dl Tuoppi-maltaita 10 dl Myllyn Paras Erikoisvehnäjauhoja Ohje Liuota hiiva kädenlämpimään piimään. Lisää loput ainekset ja sekoita vähitellen mukaan vehnäjauhot. Taikina saa olla aika löysä. Kaada taikina kolmeen voideltuun vuokaan. Taikinan annetaan nousta n. 1-1½ tuntia. Paista leivät 175 asteessa 45 min. Kumoa leivät ja paista pohja ylöspäin vielä 15 min. Leivät säilyvät pitkään jääkaapissa. Resepti: Linda Järvinen
Kokeile myös näitä reseptejä Kuva Palsternakkalimppu Kuva Piimälimppu Kuva Maukas joululimppu Leivät ja sämpylät: Katso kaikki reseptit
Kommentteja ja keskustelua CAPTCHA This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions. Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse. Näytä lisää kommentteja (-1)
Uusi Kana-pekonikastike pastan kanssa Uusi Tomaattinen jauhelihakeitto Omenainen uuniriisipuuro Marjainen uunipuuro
Kommentteja ja keskustelua