Haettu sivustolta 22.11.2024 Liha-chilipasta Liha-chilipasta Kokeilitko reseptiä? Anna oma arvosanasi. 7 arviota Anna arviosi 1 kommenttia Sulje näkymä Katsele kokkausnäkymässä Valmisteluaika 15 min Kokonaisaika 20 min laktoositon R
Ainekset 4-6:lle annosta 2 rkl öljyä n.400 g maustamattomia naudan tai porsaan palapaistia tai fileesuikaleita 100 g amerikanpekonia tai salamia 15 cm purjosipulia (n. 100 g) 1 tl mustapippuria 1 tl paprikajauhetta ½ t chilijauhetta 4 dl tuoretomaattimurskaa tai 1 tlk säilykettä 4 dl vettä n.5 dl Myllyn Paras Täysjyvä Fusilli Makaronia 100 g fetakuutioita parmesaanijuustoraastetta tuoretta oreganoa Ohje Paista lihapalat, pekoni tai salami ja suikaloitu purjo nopeasti öljyssä wokkipannussa tai isossa kasarissa. Lisää mausteet, murskatut tomaatit ja vesi. Kun neste kiehuu, lisää pasta ja anna kiehahtaa ja sen jälkeen kypsyä 9 min. Lisää lopuksi fetajuustokuutiot ja silppua joukkoon tai annosten pinnalle tuoretta oreganoa ja parmesaanijuustoraastetta. VINKKI: VALMISTA SAMALLA OHJEELLA Kana-Chilipastaa, korvaa possu kanalla, Lohi-Chilipastaa, korvaa possu lohella, Kasvis-Chilipastaa, korvaa possu kasviksilla, esim porkkanalla ja parsakaalilla tai Chilipasta-lisäkettä, jolloin jätä lihat pois. Resepti: Arja Elina Laine, Myllyn Paras
Kokeile myös näitä reseptejä Kuva Pyttipannu pastalla Kuva Muuntuva pastawokki Wokit ja kasarit: Katso kaikki reseptit
Kommentteja ja keskustelua CAPTCHA This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions. Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse. Anonyymi kirjoitti 1.6.2014 - 16:32 Hyvä ruoka, mutta en kyllä laita mitään oreganoa. Vastaa Näytä lisää kommentteja (1)
Uusi Kana-pekonikastike pastan kanssa Uusi Tomaattinen jauhelihakeitto Omenainen uuniriisipuuro Marjainen uunipuuro