Letut

Tällä lettujen perusohjeella valmistat helposti tavalliset letut, isot räiskäleet ja muurinpohjaletut. Lettuihin sopivat niin makeat kuin suolaiset täytteet.
Vaihtelua lettuihin saat käyttämällä erilaisia nesteitä taikinaan. Esimerkiksi kookosmaito ja mansikkamehu tuovat peruslettuihin jännittävän makean vivahteen!
Kätevimmin letut syntyvät valmiista Lettu- ja Vohvelijauho -pussista, joka on helppo ottaa mukaan mökille tai matkalle!
Riko munat kulhoon ja vatkaa munien rakenne rikki. Vatkaa joukkoon neste, jauhot, suola, sokerit ja rasva. Anna taikinan turvota mieluiten ½ tuntia.
Paista pieniksi letuiksi tai isommiksi ohukaisiksi/räiskäleiksi.
VINKKI: Voit valmistaa lettutaikinan myös maidottomasta ja kananmunattomasta Lettu- ja Vohvelijauhosta. Vispaa 0,5 litraan vettä 1 pussi Myllyn Paras Lettu- ja vohvelijauhoja. Valmista pussin ohjeen mukaan. Maukkaita lettuja saat korvaamalla 1 dl:n vedestä lakka-, tyrni- tai jollakin muulla keltaisella hillolla. Lettujen kanssa voi tarjota myös samasta hillosta tehtyä rahkaa. Katso ohje: Rahkakermaherkku.
In reply to Käykö kaurajuoma maidon by Anonymous (not verified)
In reply to Mietin synttäritarjottaviksi by Anonymous (not verified)
In reply to Miten saan letut ehjä by Anonymous (not verified)
In reply to Hei! by Anonymous (not verified)
In reply to Hei! by Anonymous (not verified)