Vaihtelua lettuihin saat käyttämällä taikinaan erilaisia nesteitä, esim. mangomehua.

Kätevimmin letut syntyvät valmiista Lettu- ja vohvelijauhoseoksesta, myös valmista jauhoseosta käytettäessä nesteenä voi käyttää mangomehua.

Laita täytteeksi mangorahkaa.

Ainekset noin 20 pientä tai 8 isoa lettua annosta

annos itse tehtyä lettutaikinaa
Täyte:
n.2
dl
vispautuvaa kermaa
n.2
dl
maitorahkaa
n.1
dl
mangososetta
1
tl
vaniljasokeria
Lisäksi:
mangoa kuutioina

Ohje

  1. Valmista lettutaikina mangomehuun ja paista isoja räiskäleitä. Tee täyte. Vatkaa kerma vaahdoksi, lisää sekaan rahka ja sose ja mausta sopivaksi. Herkuttele räiskäleiden kanssa.

Resepti:
Arja Elina Laine, Myllyn Paras

Kommentteja ja keskustelua

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.