Haettu sivustolta 22.11.2024 Laskiaispullat torttutaikinasta Laskiaispullat torttutaikinasta Kokeilitko reseptiä? Anna oma arvosanasi. 2 arviota Anna arviosi Sulje näkymä Katsele kokkausnäkymässä Valmisteluaika 15 min Kokonaisaika 40 min kasvisruokavalio (lakto-ovo) laktoositon R
Joulusta ylijääneet torttutaikinat pystyt hyödyntämään laskiaisena. Torttutaikinasta valmistat todella nopeasti ja helposti herkulliset laskiaispullat. Ainekset 10 kpl annosta Taikina: 1 pkt Myllyn Paras Torttutaikinaa (1 kg) Voitelu ja pinnalle: 1 kananmuna 1 dl raesokeria Täyte: 2 dl vispikermaa hilloa tai mantelimassaa Päälle: tomusokeria Ohje Sulata torttutaikinat pakkauksen ohjeen mukaan huoneenlämmössä noin 15 minuuttia. Leikkaa pyöreällä muotilla (esimerkiksi juomalasi) taikinasta pyöreitä paloja. Voitele pyöreät palat kananmunalla ja ripottele pinnalle raesokeria. Paista 225-asteisen uunin keskitasolla n. 15–20 min. Anna pullien jäähtyä. Kun pullat ovat jäähtyneet, halkaise ne varovasti kahtia. Täytä pullat kermavaahdolla, hillolla tai mantelimassalla. Viimeistele tomusokerilla. Resepti: Myllyn Paras
Kokeile myös näitä reseptejä Kuva Laskiaispullawienerit Kuva Laskiaispullat toffeemoussella ja karamellipäärynällä Kuva Valkosuklaiset Chai latte -laskiaispullat Pullat ja wienerit: Katso kaikki reseptit
Kommentteja ja keskustelua CAPTCHA This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions. Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse. Näytä lisää kommentteja (-1)
Uusi Kana-pekonikastike pastan kanssa Uusi Tomaattinen jauhelihakeitto Omenainen uuniriisipuuro Marjainen uunipuuro
Kommentteja ja keskustelua