Haettu sivustolta 22.11.2024
Ainekset 4-6 henkilölle annosta
1
sipuli
2
valkosipulinkynttä
2
rkl
voita
1
myskikurpitsa tai pieni kurpitsa
2,5
dl
kanalientä
tuoretta salviaa
tuoretta timjamia
2
dl
kermaa
1
pkt
pekonia
2
rkl
oliiviöljyä
Ohje
Kuullota pienittyä sipulia ja siivutettuja valkosipulinkynsiä voissa kattilassa. Lisää kuorittu ja paloiteltu myskikurpitsa, kanaliemi ja yrtit. Anna keittyä hiljalleen noin 10-15 minuuttia. Kaada joukkoon kerma ja ota pois liedeltä. Soseuta kastikkeeksi sauvasekoittimella tai tehosekoittimessa.
Pieni pekoni saksilla pieneksi silpuksi. Paista pekonit kuumalla kuivalla pannulla rapsakoiksi. Laita paistetut pekonit talouspaperin päälle jäähtymään.
Keitä pasta ohjeen mukaan. Sekoita pastan joukkoon oliiviöljy, kurpitsakastike ja puolet pekonista. Tarjoile pinaatin, pekonimurujen ja sormisuolan kera kulhosta.
Resepti:
Jenni / Liemessä-blogi
Reseptissä mukana
Kokeile myös näitä reseptejä
Ajankohtaista ja puheenaiheita
R
R
Kommentteja ja keskustelua