Ainekset 4-6 henkilölle annosta

1
sipuli
2
valkosipulinkynttä
2
rkl
voita
1
myskikurpitsa tai pieni kurpitsa
2,5
dl
kanalientä
tuoretta salviaa
tuoretta timjamia
2
dl
kermaa
1
pkt
pekonia
2
rkl
oliiviöljyä

Ohje

Kuullota pienittyä sipulia ja siivutettuja valkosipulinkynsiä voissa kattilassa. Lisää kuorittu ja paloiteltu myskikurpitsa, kanaliemi ja yrtit. Anna keittyä hiljalleen noin 10-15 minuuttia. Kaada joukkoon kerma ja ota pois liedeltä. Soseuta kastikkeeksi sauvasekoittimella tai tehosekoittimessa.

Pieni pekoni saksilla pieneksi silpuksi. Paista pekonit kuumalla kuivalla pannulla rapsakoiksi. Laita paistetut pekonit talouspaperin päälle jäähtymään.

Keitä pasta ohjeen mukaan. Sekoita pastan joukkoon oliiviöljy, kurpitsakastike ja puolet pekonista. Tarjoile pinaatin, pekonimurujen ja sormisuolan kera kulhosta.

Resepti:
Jenni / Liemessä-blogi

Kommentteja ja keskustelua

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.