Valmistaminen on helppoa, ja keiton seuraksi sopii vaikka herkullinen pekonipannari.
Kurpitsakeitto sopii hyvin myös tarjottavaksi Halloween-juhlissa!
Ainekset 4:lle annosta
1
kg
kurpitsaa
25
g
voita
1
sipuli
3
kanaliemikuutiota
vettä
suolaa
pippuria
1
prk
smetanaa tai ranskankermaa
Ohje
Kuori ja kuutioi kurpitsa ja sipuli ja kuullota ne voissa. Lisää kanaliemikuutiot ja vettä sen verran, että ainekset peittyvät ja keitä kurpitsakeittoa vartin verran.
Soseuta kurpitsakeitto sileäksi sauvasekoittimella. Mausta. Sekoita smetana tai ranskankerma joukkoon juuri ennen tarjolle panoa. Tarjoile kurpitsakeitto pekonipannarin kanssa.
Resepti:
Resepti kirjasta: Sami Garam + joukko Aku Ankan ystäviä: Pidot Ankkalinnassa, kustantaja Sanoma Magazines