• Nopeasti tuoretta leipää saa leipomalla itse teeleipäsiä.
  • Käytä teeleipiin erilaisia hiutaleita ja raasteita, niin saat vaihtelua makuun. 
  • Moni muistaa teeleivät kotitaloustunnilta, miksi et tekisi niitä useamminkin: kätevää ja helppoa!

Ainekset 10 kpl annosta

1
rkl
leivinjauhetta
1
tl
suolaa
1
rkl
sokeria tai hunajaa
½
dl
juoksevaa margariinia
dl
maitoa, kauramaitoa, tuoremehua tai porkkanamehua
2-3
porkkanaa raasteena

Ohje

  1. Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää sokeri/hunaja, rasva ja neste. Sekoita taikina tasaiseksi ja jaa se leivinpaperille nokareiksi.

  2. Taputa nokareet kostutetulla kädellä leipäsiksi ja paista uunissa 250-asteen lämmössä n. 10 min.

Resepti:
Arja Elina Laine, Myllyn Paras

Kommentteja ja keskustelua

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.