Haettu sivustolta 24.11.2024 Omena-hasselpähkinäleivokset Omena-hasselpähkinäleivokset Kokeilitko reseptiä? Anna oma arvosanasi. 1 arviota Anna arviosi Sulje näkymä Katsele kokkausnäkymässä Valmisteluaika 10 min Kokonaisaika 45 min kasvisruokavalio (lakto-ovo) laktoositon R
Tässä helppo leivosresepti, jonka maku tulee omenoista ja pähkinöistä. Nämä leivokset voit tarjoilla sellaisenaan tai koristella jäähtyneet leivokset vanilja- tai kinuskikastikkeella. Ainekset 15 annosta 1 pkt Myllyn Paras Lehtitaikina 500 g, palmuöljytön 2-3 kpl pientä omenaa n. 50 g hasselpähkinärouhetta 1 kananmuna raesokeria Ohje Sulata taikinalevyjä huoneenlämmössä noin 20 min. Leikkaa taikinalevyt kolmeen osaan, jolloin leivoksia tulee yhteensä 15 kpl. Pilko omena kuutioksi ja lusikoi kuutioita leivoksen keskelle. Ripottele leivoksen keskelle hasselpähkinärouhetta. Voitele leivoksen reunukset vielä kananmunalla ja ripottele päälle raesokeria. Paista uunissa noin 15-20 min 225 asteessa. VINKKI: Voit myös lisätä omenalohkojen ja hasselpähkinärouheen alle paistonkestävä omenahilloa, jolloin leivoksesta tulee hieman kosteampi. Resepti: Myllyn Paras
Kokeile myös näitä reseptejä Kuva Karamelli-omena-kauracookies Kuva Omenapiiraset Kuva Makean rapea kaura-omenapaistos Leivokset ja browniet: Katso kaikki reseptit
Kommentteja ja keskustelua CAPTCHA This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions. Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse. Näytä lisää kommentteja (-1)
Uusi Kana-pekonikastike pastan kanssa Uusi Tomaattinen jauhelihakeitto Omenainen uuniriisipuuro Marjainen uunipuuro
Kommentteja ja keskustelua