Tässä helppo leivosresepti, jonka maku tulee omenoista ja pähkinöistä.

Nämä leivokset voit tarjoilla sellaisenaan tai koristella jäähtyneet leivokset vanilja- tai kinuskikastikkeella. 

Ainekset 15 annosta

2-3
kpl
pientä omenaa
n. 50
g
hasselpähkinärouhetta
1
kananmuna
raesokeria

Ohje

 

  1. Sulata taikinalevyjä huoneenlämmössä noin 20 min.

  2. Leikkaa taikinalevyt kolmeen osaan, jolloin leivoksia tulee yhteensä 15 kpl. 

  3.  Pilko omena kuutioksi ja lusikoi kuutioita leivoksen keskelle.

  4. Ripottele leivoksen keskelle hasselpähkinärouhetta.

  5. Voitele leivoksen reunukset vielä kananmunalla ja ripottele päälle raesokeria.

  6. Paista uunissa noin 15-20 min 225 asteessa. 

VINKKI: Voit myös lisätä omenalohkojen ja hasselpähkinärouheen alle paistonkestävä omenahilloa, jolloin leivoksesta tulee hieman kosteampi. 

Resepti:
Myllyn Paras

Kommentteja ja keskustelua

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.