Ainekset 4:lle annosta

Kastike:
1
kiinteä kesäkurpitsa (400-500 g)
½
l
kanttarelleja, haperoita tai tatteja saaliin mukaan tai 1 rasia (200 g) herkkusieniä
2
rkl
rypsiöljyä
mustapippuria
ripaus suolaa
100-200
g
feta-, salaatti- tai muuta vastaavaa juustoa kuutioina
tuoreita yrttejä esim. minttua, persiljaa tai kirveliä

Ohje

  1. Suikaloi kesäkurpitsa ja paloittele sienet. Paista sieniä pannulla omassa liemessään kunnes neste on haihtunut.

  2. Lisää öljy ja kesäkurpitsaviipaleet ja jatka paistamista sekoitellen, kunnes kesäkurpitsa on rapean kypsä. Lisää valutetut juustokuutiot ja mausta mustapippurilla.

  3. Anna lämmetä ja lisää joukkoon runsaasti tuoreita yrtin lehtiä. Tarjoa juuri keitetyn ja valutetun pastan kanssa.

Resepti:
Kati Nappa

Kommentteja ja keskustelua

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.