Raasta kesäkurpitsa ja sipuli kulhoon raastimen karkealla terällä.
Lisää kulhoon pankojauhot, kumina, chili ja suola. Sekoita. Lisää jauheliha ja minttu. Sekoita käsin niin, että kaikki ainekset levittäytyvät massaan tasaisesti.
Pyörittele massasta kostutetuin käsin pullia (koko on vapaa) ja laita leivinpaperilla vuoratulle uunipellille. Penslaa pyörykät oliiviöljyllä.
Paista 180-asteisessa uunissa 25-30 minuuttia, kunnes pyörykät ovat kypsiä ja ruskistuneet. Voit samalla vaivalla kypsytellä uunissa lisukkeeksi viipaloitua kesäkurpitsaa.
Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan, kun pyörykät alkavat olla kypsiä
Sekoita pienessä kulhossa kastikkeeksi hienonnettu salotti, oliiviöljy, sitruunamehu ja feta. Mausta mustapippurilla, maista ja lisää tarvittaessa suolaa.
Kommentteja ja keskustelua