Velmu kalifornialaistyylinen pasta tai oikeastaan pastasalaatti, jonka onnistuminen on kiinni yksinomaan siitä, kuinka laadukasta tonnikalaa onnistut kalatiskiltä onkimaan.
mahdollisimman laadukasta tonnikalaa ohueksi siivutettuna
pieni kourallinen rucolaa
pieni kourallinen lehtipersilja hienonnettuna
Ohje
Keitä pasta runsaassa reippaasti suolalla maustetussa vedessä paketin ohjeen mukaan al denteksi. Lisää pakasteherneet keitinveteen keittämisen viimeisellä minuutilla. Valuta ja ota talteen tilkka keitinvettä.
Laita valutettu pasta takaisin kattilaan ja ripottele päälle tilkka keitinvettä. Sekoita mukaan öljy, punaviinietikka, chili, kesäkurpitsat, puolet rucolasta ja puolet persilja. Sekoita hyvin.
Jaa tarjoiluastioihin ja asettele päälle tonnikalasiivut. Viimeistele rucolalla ja persiljasilpulla. Tarjoa hieman jäähtyneenä.
Kommentteja ja keskustelua