Sulata taikina pakkauksen ohjeen mukaan. Kaulitse taikina kevyesti jauhotetulla alustalla neliöksi. Leikkaa terävällä veitsellä varovasti viillot parin sentin päähän reunoista. Painele taikinaan reikiä haarukalla. Esipaista 200-asteisessa uunissa 20 minuuttia.
Vatkaa munat, parmesaani, sitruunan kuoriraaste ja rosmariini yhteen. Mausta suolalla ja pippurilla. Sekoita mukaan mascarpone.
Levitä täyte tasaisesti esipaistetutn taikinan päälle veitsellä rajatulle alueelle. Asettele kasvikset nätisti tasaiseksi kerrokseksi täytteen päälle. Ripottele päälle ruohosipulia ja timjamia. Viimeistele lirauksella oliiviöljyä. Mausta suolalla ja mustapippurilla.
Paista noin 30 minuuttia. Anna jäähtyä kunnolla ennen tarjoilua. Koristele mikroyrteillä ja tarjoa limelohkojen kanssa.
Kommentteja ja keskustelua