Ainekset noin 6-8:lle annosta

1
tlk
ananasmurskaa (pieni)
4
liivatelehteä
2
dl
vispikermaa
2
dl
Bulgarian tai maustamatonta jogurttia
1
dl
sokeria
1
rkl
vaniljasokeria
1
dl
rusinoita
Koristeeksi:
ananaspaloja
(mintun lehtiä)

Ohje

  1. Pidä liivatelehtiä hetki kylmässä vedessä ja liuota ne sitten n. ½ dl:aan kuumaan ananastölkin valutettuun liemeen (kuumenna esim. lasissa mikroaaltouunissa).

  2. Vatkaa kerma vaahdoksi, lisää jogurtti, ananasmurska, kauraleseet, rusinat ja jäähtynyt mutta ei vielä hyytynyt liivateliemi ja mausta sokerilla ja vaniljasokerilla sopivaksi.

  3. Anna hyytyä vähintään tunnin verran jääkaapissa tarjoilukulhossa tai annosmaljoissa. Koristele hyytyneet annokset ananaspaloilla (ja mintun lehdillä). 

Resepti:
Arja Elina Laine, Myllyn Paras

Kommentteja ja keskustelua

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.