Kasvis-sydänpannarit ovat hyviä sellaisenaan, raikkaan hillokkeen tai salaatin kanssa, aterian alkupalaksi, brunssille, väli- tai iltapalaksi.

Ainekset uunipellillinen, 6-12 sydänpannaria annosta

9
dl
maitoa
3
kpl
kananmunaa
2
rkl
rypsiöljyä tai voita
1
porkkana suikaleina tai raasteena
1
punasipuli renkaina
75
g
parsakaalinkukintoja pieninä paloina
75
g
lehtikaalia suikaleina
100
g
feta- tms. juustoa kuutioina
1
rkl
mustapippurirouhetta
1
dl
tuoretta basilikasilppua

Ohje

  1. Vispaa 5 dl jauhoa 9 dl:aan maitoa. Vatkaa joukkoon kananmunat yksitellen. Anna turvota kasvisseoksen paistamisen ja uunin lämpenemisen ajan.

  2. Paista kasviksia pannulla öljyssä tai voissa reilun 5 min ajan. Kaada hieman jäähtynyt kasvisseos, feta-juustokuutiot, mustapippurirouhe ja basilikasilppu pannaritaikinan joukkoon. Kaada taikina reunalliselle uunipellille, joka on vuorattu rasvalla voidellulla leivinpaperilla.

  3. Kypsennä 225-asteisen uunin tai 200-asteisen kiertoilmauunin toiseksi alimmalla tasolla kauniin väriseksi n. 25 min ajan.

  4. Ota hieman jäähtyneestä pannarista isolla sydänmuotilla sydämiä. 

VINKKI: Voit leikata pannarin myös normaalisti veitsellä neliöiksi.

Resepti:
Arja Elina Laine, Myllyn Paras

Kommentteja ja keskustelua

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.