Ainekset 4-6:lle annosta

6
dl
maitoa tai laktoositonta maitojuomaa
2-3
munaa
½
tl
suolaa
Pinnalle:
150-200
g
lämminsavukylkeä
400-500
g
pakastevihanneksia
1
dl
juustoraastetta

Ohje

  1. Vatkaa jauhot maidon joukkoon ja anna turvota hetken aikaa.
  2. Leikkaa lämminsavukylki kuutioiksi. Anna pakastevihannesten sulaa tai sulata niitä hetki mikrossa. Vatkaa munat ja suola pannaritaikinaan ja kaada se voidellulle tai leivinpaperoidulle uunipannulle.
  3. Kypsennä noin 10 minuuttia 225-asteessa uunin keskiosassa.
  4. Ota uunista ja levitä päälle kasvikset, juustoraaste ja savukylkikuutiot. Työnnä takaisin uuniin ja paista vielä 15-20 minuuttia. Anna pannarin levähtää hetki ennen leikkaamista. Lisäkkeeksi maistuu raikas vihreä salaatti tai puolukkasurvos.
Resepti:
Kati Nappa

Kommentteja ja keskustelua

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.