Britti-henkisen kanapiiraan ei välttämättä tarvitse olla kokoa XL. Homma toimii vaivatta, kun lataat täytteet piskuiseen taikinalla vuorattuun vuokaan ja sinetöit komeuden voitaikinakannella.
Ainekset 1:lle Pieni piirasvuoallinen annosta
Ohje
-
Paista lihoja hetken aikaa voissa. Mausta. Lisää pekoni pannulle ja jatka paistamista, kunnes pekoni alkaa olla kypsää.
-
Lisää pannulle kerma, kermajuusto, sinappi ja rakuuna. Anna hautua matalla lämmöllä hetken aikaa jatkuvasti sekoittaen, kunnes juusto on kokonaan sulanut. Suurusta pieneen vesitilkkaan sekoitetuilla perunajauhoilla. Anna jäähtyä.
-
Vuoraa pieni vuoka voitaikinalla. Leikkaa reunat saksilla pois. Kaada jäähtynyt täyte taikinalla vuorattuun vuokaan ja kauli lopusta voitaikinasta kansi piiraan päälle. Voitele piiraan pinta keltuaisella ja vedä taikinaan terävällä veitsellä viiltoja.
-
Paista 180-asteisessa uunissa noin 25 minuuttia, tai kunnes piiraan pinta on kauniin ruskea.
Kommentteja ja keskustelua