Valmista jauhelihakastike. Ruskista jauheliha ja lisää tomaattimurska, hienonnetut sipulit, raastetut porkkanat ja muut aineet. Soijarouhetta käytettäessä turvota se ja tee muuten kuten edellä. Anna kastikkeen hautua n. 15 min.
Valmista sillä aikaa juustokastike. Vispaa kattilassa kylmään maitoon vehnäjauhot ja anna seoksen kiehahtaa sakeaksi koko ajan hyvin sekoittaen. Sekoita joukkoon tuorejuusto ja mausta.
Levitä voideltuun laakeaan vuokaan kerros jauhelihakastiketta ja sen päälle kerros juustokastiketta. Peitä kerros vierekkäin asetetuilla lasagnelevyillä. Levyjä ei tarvitse esikeittää. Tee vuokaan n. 5 samanlaista kerrosta vuoan laakeudesta riippuen.
Kaada päällimmäiseksi kerrokseksi juustokastiketta. Kypsennä lasagnea 175-asteisen uunin alimmalla tasolla n. 50 min. Anna ruuan vetäytyä hetki ennen tarjoilua.