Ainekset 4-6 annosta

2
rkl
öljyä
1
iso sipuli
2-3
valkosipulinkynttä
1
tl
currya
½
tl
inkivääriä
7
dl
vettä + n. 1 dl ananastölkin lientä
1
kalaliemikuutio
sitruunapippuria
1
rkl
tilliä
n.½
kg
kalafileetä
1-2
ps
pakasteherneitä (200-400 g)
1
tlk
ananaspaloja (säilyke)
200-300
g
katkarapuja

Ohje

  1. Kuullota sipuli öljyssä, lisää puristetut valkosipulin kynnet, curry, inkivääri ja riisi. Anna riisin hetki kuullottua ja lisää vesi, kalaliemikuutio ja loput mausteet. Anna kypsyä miedolla lämmöllä välillä sekoittaen 10 min.

  2. Lisää kalapalat ja herneet ja anna niiden vielä kypsyä 10 min. Kun riisi on kypsää, lisää ananaspalat ja katkaravut ja anna niiden kuumentua, tarkista maku. Nauti raikkaan salaatin kanssa.

Resepti:
Arja Elina Laine, Myllyn Paras

Kommentteja ja keskustelua

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.