Haettu sivustolta 22.11.2024
Ainekset 4-6 annosta
2
rkl
öljyä
1
iso sipuli
2-3
valkosipulinkynttä
1
tl
currya
½
tl
inkivääriä
7
dl
vettä + n. 1 dl ananastölkin lientä
1
kalaliemikuutio
sitruunapippuria
1
rkl
tilliä
n.½
kg
kalafileetä
1-2
ps
pakasteherneitä (200-400 g)
1
tlk
ananaspaloja (säilyke)
200-300
g
katkarapuja
Ohje
-
Kuullota sipuli öljyssä, lisää puristetut valkosipulin kynnet, curry, inkivääri ja riisi. Anna riisin hetki kuullottua ja lisää vesi, kalaliemikuutio ja loput mausteet. Anna kypsyä miedolla lämmöllä välillä sekoittaen 10 min.
-
Lisää kalapalat ja herneet ja anna niiden vielä kypsyä 10 min. Kun riisi on kypsää, lisää ananaspalat ja katkaravut ja anna niiden kuumentua, tarkista maku. Nauti raikkaan salaatin kanssa.
Resepti:
Arja Elina Laine, Myllyn Paras
Reseptissä mukana
Kokeile myös näitä reseptejä
Ajankohtaista ja puheenaiheita
R
R
Kommentteja ja keskustelua