Ainekset noin 4:lle annosta

n.5
dl
kalalientä tai vettä + 1 kalaliemikuutio
1
iso sipuli renkaina
2
porkkanaa ohuina viipaleina tai suikaleina (tai pakasteena 200 g)
n.½
tl
sitruunapippuria
3
valkosipulinkynttä
½-1
tl
suolaa
1
tlk
simpukoita tai muita äyriäisiä
n.250
g
katkarapuja
1
rkl
kuivattua tilliä (tai ½ dl tuoretta)

Ohje

  1. Kiehauta kalaliemi tai vesi ja liemikuutio. Lisää sipulirenkaat, ohuet porkkanaviipaleet, pippurit, pilkotut valkosipulinkynnet ja suola sekä pikariisi. Anna kiehahtaa.

  2. Kypsennä risottoa kiehahtamisen jälkeen välillä sekoittaen 15-20 minuuttia niin, että neste imeytyy riiseihin. Lisää lopuksi simpukat ja katkaravut. Mausta tillillä.

Resepti:
Arja Elina Laine, Myllyn Paras

Kommentteja ja keskustelua

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.