Ainekset 2:lle annosta

½
dl
sokeria
½
tl
vaniljasokeria
¼
tl
leivinjauhetta
25
g
sulatettua voita
¼
dl
appelsiinista puristettua mehua
1
pieni kananmuna
Kostutus:
¼
dl
appelsiinista puristettua mehua
Pinnalle:
valkoisesta ja tummasta suklaasta vuoltuja lastuja

Ohje

  1. Mittaa kuivat aineet kulhoon, lisää voisula, mehu ja kananmuna, sekoita hyvin.

  2. Kaada taikina kahteen (à 2,5 dl) mikrouunin kestävään mukiin tai pikkukulhoon. Kypsennä mikrouunissa 600 W teholla 2 x 1 minuutti.

  3. Valuta appelsiinimehu kypsien kakkujen päälle, jäähdytä 15–20 minuuttia. Viimeistele kakut valkoisesta ja tummasta suklaasta vuolluilla lastuilla. 

VINKKI: Lämpimänä kakut maistuvat jäätelön tai vaniljakastikkeen kera.

Resepti:
Midi Vuorela, Myllyn Paras

Kommentteja ja keskustelua

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.